• 04-img_1884.jpg
  • 13-img_1148.jpg

Ovv ’67 2 – The White Boys 1; 1 – 2

13-03-2016 – Oosteind –

Gezien de stand vandaag weer een belangrijke wedstrijd voor aanvang van deze wedstrijd staat OVV 1 puntje onder ons met een wedstrijd meer gespeeld. Het is nog een beetje krapjes net als de laatste weken in de bezetting maar word toch weer geslaagd om een fit elftal om de been te brengen. Diego is er vandaag ook weer bij na een langdurige blessure en hopelijk kan hij pijnvrij enkel minuten gaan maken.  We beginnen vandaag met Raymond Heijnen; Fons Verharen ©, Michael Heijnen, Danny Kanters; Rocney van Rijsewijk, Wesley Martens, Jaimy de Rooij, Martijn Prinsen; Davey Laros, Melvin Smits, Dennis Schellekens. Diego begint voor de bank en zal vandaag zeker aan minuten toe komen.

alt

Een sterk begin van de wedstrijd volgt, er word hard gewerkt en duels worden gewonnen. We creëren enkel goede kansen met o.a. Dennis Schellekens en Martijn Prinsen, maar deze worden nog niet afgerond, jammer.  Na 20 minuutjes komt OVV wat beter in de wedstrijd en word het een leuke wedstrijd om te zien. Verdedigend staat het goed en kan OVV er op een enkele keer na niet gevaarlijk worden.  De beste kansen in de eerste helft zijn van onze kant. Na 25 min weer de eerste minuten voor Diego Jolie, hij komt erin voor Dennis Schellekens. Na 35 minuten word de bal door de OVV defensie weggewerkt in de voeten van Diego Jolie hij weet aan te tekenen voor de 0-1.  Hard werken en leuk combineren levert na 40 minuten de 0-2 voor The White Boys op. Een diepe bal die door Davey Laros langs de keeper word getikt. Lekker om met 0-2 aan de thee te gaan.

De tweede helft is een stuk minder als de eerste helft er word voor iedere meter gewerkt, maar voetballend is het van beide kanten niet zo als in de eerste helft. In de 75e minuut weet OVV de 1-2 te maken. Maar hier blijft het dan ook bij. Gelukkig, op basis van de hele wedstrijd gezien een verdiende overwinning voor The White Boys. En vooral om op basis van het goede voetbal dat we de eerste helft hebben laten zien een opsteker om het volgende week op te nemen tegen Waspik. Deze hebben de kansen op het kampioenschap vandaag laten liggen door een 0-1 nederlaag thuis tegen Berkdijk. Wat kansen bied op een leuke wedstrijd aankomende zondag om 14.00 thuis op de Lindenheuvel.