Vriend worden

Wij hebben gemerkt dat sommige leden graag een kleine bijdrage willen doen (zowel particulier als zakelijk) zonder meteen sponsor te worden. Onze vriendenclub is daarom voor iedereen (leden en niet-leden) die The White Boys een warm hart toedraagt en een extra bijdrage wil doen zonder verdere verplichtingen. Je kunt kiezen voor een eenmalige gift. Of voor een periodieke gift van 5 jaar, waarbij de Belastingdienst een leuk stuk mee gaat betalen.

Wat doen we met het geld?

De opbrengsten van deze vriendenclub zullen voor 2 doelen ingezet gaan worden:

1. Extra faciliteiten in en om het clubhuis

De Club van 100 investeert in extra faciliteiten in en om het clubhuis, zoals: overkapping, teamkamer, massageruimte, fitnessruimte, aankleding kantine, etc.

2. Jeugdopleiding Masterclass Soccer

logo masterclass soccer kleinDaarnaast zullen de opbrengsten van de Club van 100 geïnvesteerd worden in extra’s voor de jeugdopleiding. Het streven van het Bestuur en de TC is om een totaalprogramma aan te bieden waarbij kwaliteit voorop staat. Hiervoor gaan we verder dan de reguliere amateurclub en is er extra geld nodig voor o.a.: trainingsmateriaal, individueel trainingsprogramma via een app, voetbal-uitjes, fitnessprogramma, etc.

Ook zullen we concreet aan de slag gaan met ledenwerving. Denk hierbij aan toernooien, "vriendjesdag", Open Dag, een Scout-dag, ouderparticipatie, etc.

Vanzelfsprekend zal de hele club hiervan profiteren. Want als je de jeugdactiviteiten door sponsoring laat betalen, blijft er op een andere plaats geld over om aan andere dingen te besteden. Iedereen wordt er dus beter!

Hoe werkt het?

Je wordt lid van de club als je in ieder geval 100 euro (per jaar) sponsort aan de club. Er zijn bij The White Boys 3 varianten:

  • Vrienden Brons: €100,-
  • Vrienden Zilver: €250,-
  • Vrienden Goud: €1.000,-

Daarnaast kun je binnen deze mogelijkheden kiezen voor een eenmalige gift of voor een periodieke gift van ten minste 5 jaar.

Eenmalige gift

Als eerste kun je ervoor kiezen een eenmalige gift te doen.

Elk bedrag is natuurlijk welkom. Beperk je niet tot € 100,- € 250, -€ 1.000,- of welk bedrag dan ook. Alles mag. Als het maar minimaal € 100,- is. Lukt het niet alleen? Doe dan samen met een of meer andere leden. Of bel je oom, tante, opa, oma: iedereen is welkom.

Periodieke gift van 5 jaar met Belastingvoordeel

De regel van de Belastingdienst is dat als je een schriftelijke overeenkomst aangaat met een sportclub voor een periode van tenminste vijf jaar, dat dan de gift aan de sportclub volledig aftrekbaar is voor de Inkomstenbelasting.

Een rekenvoorbeeld: je sponsort € 100,-. Je mag die € 100,- opvoeren als gift op je Belastingaangifte. Per saldo betaalt de Belastingdienst al gauw 42% tot mogelijk wel 52% mee aan de gift. De club krijgt dan € 100,- jij betaalt per saldo € 58,- en de Belastingdienst betaalt € 42,- mee!

Geldt hiervoor geen drempel bij de Belastingdienst?

Nee hiervoor geldt geen drempel. Deze regeling is juist zo opgezet om het extra aantrekkelijk te maken.

Zit ik vast aan mijn vijf jaar? Ja en nee.

Ja, want als je niet sponsort kun je vanzelfsprekend ook niets aftrekken van de belasting.

Nee, want je kunt er altijd weer vanaf. De Belastingdienst zal dan waarschijnlijk wel de aftrek ongedaan maken. Het zou natuurlijk wel mooi zijn als je de vijf jaar wilt vol maken, maar The White Boys zal de sponsorbijdrage niet formeel gaan opeisen. Het is een "moreel" contract dat we aangaan. Onze penningmeester zal de vriendenclub die hebben aangegeven voor een periode van 5 jaar te willen sponsoren wel elk jaar een bescheiden herinnering sturen, maar niet meer dan één.

Wat krijg je voor je geld terug?

Natuurlijk waardering van de club en haar leden, maar daarnaast ook:

  • Uitnodiging activiteiten TWB
  • Vermelding op de website
  • Uitnodiging jaarlijks club van 100-evenement: Bijeenkomst met wisselende activiteit waarbij in ieder geval bekend gemaakt wordt wat er concreet met je bijdrage is gedaan.

Vriend Brons

  • Vermelding op het ‘Vrienden van The White Boys-bord’ (klein)

Vriend Zilver

  • Vermelding op het ‘Vrienden van The White Boys-bord’ (middel)

Vriend Goud

  • Vermelding op het ‘Vrienden van The White Boys-bord’ (groot)
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse sponsoravond/ -dag

Wat is ons streven?

Het streven is natuurlijk zo veel mogelijk enthousiaste spelers, ouders, belangstellenden, etc. te vinden die geloven in onze doelstellingen en bij willen dragen aan de toekomst van The White Boys op korte en middellange termijn.

Ik wil lid worden van de Vrienden van The White Boys. Wat moet ik nu doen?

Schrijf je in via het onderstaande inschrijfformulier.  Kies je voor de periodieke gift van 5 jaar, dan ontvang je per mail het formulier t.b.v. de belastingdienst van ons. Deze kun je ingevuld en getekend retourneren aan The White Boys (per mail of post). Onze penningmeester zorgt er dan voor dat je per omgaande een door The White Boys ondertekende versie terugkrijgt.

Ik wil gewoon doneren zonder lid te zijn van de Club van 100.

Kan dat ook? Ja dat kan zeker! Je kunt elk bedrag wat jij kwijt wilt overmaken op rekeningnummer NL63.RABO.0156.5929.08.

Daarnaast zijn er diverse sponsormogelijkheden, neem hiervoor contact op met: 

Ik heb nog andere vragen over de Club van 100.

Geen probleem: Stuur je bericht naar

Lid worden van de Club van 100

JA, Ik word lid van de Vriendenclub van The White Boys en steun met een gift van:

Deze keuze is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht, vul je naam in
Dit veld is verplicht, vul je adres in
Dit veld is verplicht, vul je postcode in
Dit veld is verplicht, vul je woonplaats in
Dit veld is verplicht, vul je e-mailadres in
Dit veld is verplicht, vul je telefoonnummer in
Deze keuze is verplicht
Voeg een bestand toe met uw logo
Ongeldige invoer
€ 0,00
* Ik ontvang van The White Boys een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst voor periodieke giften.
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

sportpark-lindenheuvel Vriend worden - R.K.S.V. The Whiteboys

Sportpark Lindenheuvel

jeugdopleiding-twb Vriend worden - R.K.S.V. The Whiteboys

Jeugdopleiding The White Boys

historie-twb Vriend worden - R.K.S.V. The Whiteboys

Historie van The White Boys