Bezoekadres:    Postadres:
     
Lindenheuvel 1    Postbus 86
5165 AZ Waspik     5165 ZH Waspik
Tel: 0416-312728    
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

IBAN: NL63.RABO.0156.5929.08

   
     
     
ALGEMEEN BESTUUR:    
     
Voorzitter Sebastiaan Sluijmers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat Dennis Schellekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Fons Verharen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdcoördinator Dennis Schellekens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Danny Kanters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Peggy Smits Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Frans van der Velden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Tini Verharen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
KANTINE BEHEER: Lissette van der Velden 06-40448537
     
     
ONDERHOUD SPORTPARK: Wim Wagemakers 06-12881265
                       
     
TRAINER SELECTIE  Theo Lucius  
BEGELEIDER SELECTIE    
     
     
     
     
     

 

DOWNLOAD HIER EEN INSCHRIJFFORMULIER

DOWNLOAD HIER DE GEDRAGSCODE VAN THE WHITE BOYS