Beste voetballiefhebber,
Wellicht heeft u er de afgelopen dagen al van gehoord maar wij willen u wijzen op het volgende persbericht:
PERSBERICHT

Doorbraak binnen het amateurvoetbal

Vanaf nu is mogelijk om amateurvoetbal LIVE te volgen.

 

Doorbraak | Twee studenten aan Universiteit van Tilburg en Fontys, hebben het mogelijk gemaakt om vanaf nu het Nederlandse amateurvoetbal live te volgen. Alle gebeurtenissen in de Topklasse tot en met de 6de klasse zijn nu voor iedereen te volgen in een handig overzicht op www.amatweet.nl. Zo weet de voetballiefhebber direct wat de tussenstand is bij zijn favoriete club of naaste concurrent. Handig in de kantine, langs de lijn op je mobiel of thuis achter de laptop.


Unieke #hashtag | Het nieuwe platform maakt gebruik van een speciale filter en unieke #hashtag. Hierdoor worden alle Twitterberichten met de amatweet hashtag real time weergegeven. Iedere club en competitie is gelinkt aan een hashtag. Dit is voor de zaterdag Topklasse #amatweet1 oplopend tot #amatweet213 voor de 6de klasse G in Zuid2.

 

Competitie | Alle standaard competities van de KNVB hebben een aparte pagina waarop het live overzicht van de betreffende club / competitie te zien is. Kijk op http://www.amatweet.nl/zoeken/ welke competitie(s) u live wilt volgen. Samen kunnen we er een mooi seizoen van maken. Dus twitter met de betreffende amatweet hashtag voor een live overzicht!

 

 

Wij vragen u vriendelijk om bovenstaand bericht te verspreiden op uw website of onder uw leden. Succes in het nieuwe seizoen! 

 

 

Met vriendelijke groet,

Amatweet | Amateurvoetbal live via twitter