Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert voetbalvereniging The White Boys wederom het ‘Lindenheuvel Boardingtoernooi’.  Tijdens dit voetbaltoernooi op zaterdag 14 mei as. strijden de teams om de felbegeerde wisselbeker. Bij deze nodigen we jullie van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

 Het toernooi vindt plaats op Sportpark Lindenheuvel in Waspik. De teams spelen 5 tegen 5 (inclusief de keeper) op een veld van 10 x 20 meter, waarbij de buitenzijden zijn afgebakend door een 1 meter hoge boarding. De speeltijd per wedstrijd bedraagt circa 10 minuten. Het team moet minimaal 5 en maximaal 10 personen bevatten, zowel mannen als vrouwen zijn welkom!

 Het boardingtoernooi zal om 9.30u starten. Na afloop van het toernooi vindt de prijsuitreiking plaats met aansluitend een gezellige feestavond met het thema Beachparty!

 Heb je zin om deel te nemen aan de 'het boardingtoernooi’? Wacht dan niet langer en meldt je team aan via onderstaand inschrijfformulier! De kosten bedragen € 100,- per team. Voor dit geld krijg je naast een gezellig voetbaltoernooi, een broodje hamburger per deelnemer, 20 consumpties per team en een gezellig themafeest!

 We verzoeken je het ingevulde inschrijfformulier te retourneren naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast vragen we je om het verschuldigde deelnamebedrag van 100 euro over te maken op bankrekeningnummer NL63RABO 0156592908 t.n.v. The White Boys. Vermeld in de omschrijving boardingtoernooi en je teamnaam. De inschrijving is pas compleet als wij het inschrijfgeld  hebben ontvangen. Voor het toernooi geldt 'vol is vol'. Wacht dus niet te lang en geef je op!

 

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER

alt