Zondag 5 september 2010

Be Ready 1 - The White Boys 1

Zondag 5 september is voor het eerste elftal de competitie gestart met de uit wedstrijd tegen Be Ready. De uitslag was helaas niet zo best, met een 9-0 nederlaag hebben we een flinke klap te verduren gehad.

In het begin van de wedstrijd domineerde vooral The White Boys de wedstrijd. Met een aantal kleine kansen kon de uitploeg op voorsprong komen. Echter was het de thuisploeg die scoorde. In de 6e minuut werd een aanval van Be Ready omgezet in een doelpunt. Toch wisten onze mannen na deze goal de achterhoede goed dicht te houden. Na 20 minuten kreeg Be Ready een corner toebedeeld en deze werd met het hoofd ingekopt (2-0). In de 40e minuut werd vanuit een vrije trap op de rand van het 16 metergebied de 3-0 binnen geschoten. Even later komt een terugkaatsende bal vanaf de lat in de voeten bij de tegenstander en komt op het scorebord 4-0 te staan. In de laatste minuut voor rust wordt een speler van Be-Ready in het strafschopgebied onderuit gehaald en legt de scheidsrechter de bal op de stip. Dit zorgt voor de vijfde treffer, waarna het rustsignaal klinkt.

Bij aanvang van de tweede helft heeft The White Boys de draad weer opgepakt. De tegenstander kreeg niet veel ruimte en dit zorgde voor weinig kansen. Helaas loopt een aanvaller van Be Ready in de 65e minuut door de verdediging heen en maakt de zesde goal in de wedstrijd. Kort daarna wordt de 7-0 gemaakt. In het laatste part van de wedstrijd wordt nog eens 2 maal gescoord en komt de eindstand op 9-0 te staan.