Zondag 29 augustus 2010

The White Boys DA - Elshout DA 0-1 (vr.sch.)

Vandaag waren er weer een aantal meiden terug van vakantie en dat was fijn! Met 14 dames begonnen we aan de 2e wedstrijd van het seizoen. Het ging al meteen gelijk op. Elshout was snel maar The White Boys vastberaden. Met wat personele wijzigingen in alle linies was het wel even zoeken. Wie gaat breed, diep, wie wil de bal in de voeten. Na 30 minuutjes spelen kregen we de overhand. Mooie aanvallen werden opgezet. Marieke, Joyce en Jenneke waren steeds in de aanval en dat gaf achterin wat rust. Toch werd er ondanks de mooie aanvallen te weinig op goal geschoten en dus ook niet gescoord. De rust was hard nodig. Iedereen had het kwartiertje nodig om zich weer op te laden voor de 2e helft. De 2e helft ging nog beter dan de 1e helft. Het middenveld had goede controle en maar zo nu en dan liet Elshout zich zien op onze helft. Toch slaagden zij erin een goal te maken. Met volledige overmacht waren ze ons ineens te snel af. Jammer, want ons spel wat iets beter dan dat van hen. We kregen daarna nog wel wat mooie kansjes maar die werden niet afgemaakt. Jammer, ondanks het resultaat toch heel goed gespeeld! Klaar voor de start van de competitie!

Woman of the match: Joyce L, meedoen in aanval en verdeding. Uitkappen van tegenstandsters.

Talentje van de week: Lisa, verdedigend sterk vol inzet!