12-09-2010
De eerste competitiewedstrijd voor de dames stond vandaag op het programma. Na de overwinning van woensdag op Oosterhout en met drie wedstrijden in de benen waren we positief over onze kansen. We begonnen heel sterk. Op het middenveld en voorin was het vandaag te doen. Veerse Boys kregen wel twee kansen maar hadden zeker niet de overhand. Ook wij hadden mooie aanvallen en waren sterk 1 tegen 1.
De tweede helft ging het even wat minder en gelijk scoorde Veerse Boys de 1-0. Toch bleven we vechten. De trainer en leider besloten 1 tegen 1 achterin te gaan spelen en dat was een goede zet. Uit een prachtige corner van Marieke scoorde Meike netjes de 1-1. Wat een supergoal! Ook daarna kregen we nog een paar grote kansen die helaas onbenut bleven. Met de einduitslag van 1-1 waren we supertrots!

Woman of the match: Marieke S
Talentje van de week: Meike