Woensdag  8 september 2010
Na de leuke ervaring eerder tegen Oosterhout 2 eind vorig seizoen, stond een leuk potje voetbal op de planning. Op woensdagavond ipv training en dus iedereen enthousiast. We begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden het achterin goed dicht. Ook op het middenveld stond het als een huis. Voorin werd de bal goed aangenomen, vastgehouden en voorgegeven maar de afwerking blijft een probleem. We kregen grote kansen die niet werden benut....daar gaat op getraind worden de komende tijd! Toch, het team bleef vechten voor de overwinning. De 2e helft was het zover. Na een prachtige aanval wist Wendy te scoren: 1-0. Dat smaakt naar meer. Helaas lukte het Oosterhout nog om de bal in de netten te werken. Marieke, Peggy en Meike kregen nog wat kansjes maar het bleef bij 1-1.

Woman of the match: Jenneke, balvast en vastberaden
Talentje van de week: Wendy, goal!