The White Boys 1 – Waspik 3; 4-1

Waspik – 20-03-2016 –

Eindelijk sinds lange tijd hebben we vandaag weer de beschikking over een bijna complete selectie. Dit komt goed uit want vandaag tegen Waspik, een belangrijke wedstrijd. Ook gezien de stand in de competitie. Hun hebben vorige week de kansen op een eventueel kampioenschap weggegooid door met 0-1 te verliezen tegen Berkdijk. Wij hebben een leuke overwinning geboekt op OVV dus zijn op de goede weg. Door een bijna complete maar niet altijd fitte selectie moet de trainer bepaalde keuzes maken om er zo rekening mee te houden dat we sommige spelers niet te lang achter elkaar laten spelen. We beginnen vandaag met: Raymond Heijnen; Danny Kanters, Michael Heijnen, Fons Verharen; Rocney van Rijsewijk; Wesley Martens, Jaimy de Rooij, Martijn Prinsen; Melvin Smits, Tommie Ellesen, Diego Jolie. Op de bank beginnen Davey Laros; Merijn Veraart; Dennis Schellekens.

alt

We komen ontzettend sterk uit de start blokken er word goed gevoetbald en meteen druk gezet wat in de 2e minuut als resulteert in een voor zet van Melvin Smits en keurig afwerken van Tommie Ellesen, een uit het boekje. En heerlijk om zo te starten. Niet lang daarna in de 5e minuut een goede actie van Diego Jolie  aan de rechterkant, speelt de bal de hoek in voor Rocney van Rijsewijk welke een goede voorzet aflevert aan Tommie Ellesen. Deze word nog gered door de keeper maar Martijn Prinsen weet uit de rebound toch te scoren.  Erg goed begin om na 5 minuten als met 2-0 aan de leiding te gaan. We blijven heel sterk voetballen en dit levert in de 11e minuut weer een kans op voor Melvin Smits na een goede onderschepping van Tommie Ellesen, een goede redding van de keeper voorkomt echter de derde goal. In de 35e minuut weer een goede assist van Diego Jolie op Tommie Ellesen heerlijk afronden en een comfortabele 3-0 voor sprong voor de rust.

Het is alleen Waspik wat sterk terug komt uit de kleedkamer en dit resulteert dan  ook in de 3-1 in de 50e minuut. Gelukkig worden we hierdoor wakker geschud en pakken we op waar we in de eerste helft mee bezig waren, leuk voetballen en kansen creëren. In de 53e minuut weet Melvin Smits een slechte terugspeelbal van Waspik te onderscheppen en zelf aan te tekenen voor de 4-1. Waspik blijft wat sterker voetballen in de tweede helft en weet nog enkele kansjes te creëren. Ook in de 67e minuut nog een goede kans voor Davey Laros maar hierop had de keeper een goed antwoord. De 4-1 weten we tot het eindsignaal vol te houden, een mooi resultaat jongens!! Op naar volgende week maandag i.v.m. de Paasdagen spelen we op maandag 28 maart om 14.00u thuis tegen Right’ Oh.